Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Deinze, Bachte en Astene Sas  (gelezen 1703 keer)

ria

  • Snuffelaar
  • ***
  • Berichten: 740
  • Referrals: 0
    • Bekijk profiel
    • http://www.sanaanimal.be/
Deinze, Bachte en Astene Sas
« Gepost op: november 06, 2010, 04:25:24 pm »

Start in het centrum van Deinze (aan de kerk).  Eerst de weg langs het water (Leiedam) volgen en onder de brug door wandelen.  Dan de eerste straat links ingaan en onmiddellijk de straat rechts verder gaan.  Op het einde hiervan rechts afslaan en als je opnieuw op het einde komt links de Hulgagestraat volgen tot aan de grote baan.  
Hier rechts even langs de grote baan wandelen, voorbij ‘Kasteel Ten Bosse’ en dan de tweede straat rechts (Neerstraat) net voor de gebouwen van Filliers ingaan.  Tot het einde blijven volgen en daar dan links de Rekkelinge ingaan.
Op het einde rechts de grote baan voor ongeveer 100 m volgen en dan het wandelpad rechts inslaan.
Je volgt het pad tot je aan de Leie uitkomt met het veer Bathio.  Langs de andere zijde opnieuw het pad volgen en na enkele bochten kom je bij ‘Vosselare Put’ met zwemgelegenheid.  Verder ga je dan langs de ‘Oude Leie’ (afgesneden arm van de Leie) en je wandelt door tot je aan de Leie komt.  Hier de weg links volgen naar Astene Sas en aan de overkant van het brugje heb je het ‘Sashuis’.
Terug dezelfde weg langs de Leie volgen, maar nu verder het jaagpad langs de Leie tot het einde wandelen. Onder de brug door en je komt via de Leiedam terug aan het beginpunt.

Lengte wandeling : 9,2 km
« Laatst bewerkt op: januari 01, 1970, 01:00:00 am door Guest »
Gelogd

Hond-en-Baas

« Gepost op: »

Pagina's: [1]   Omhoog
 

Medpets.be